President
Dia de les Corts Valencianes

Carlos Mazón assistix a l’acte institucional amb motiu de la commemoració del 25 d’abril

25/04/2024
Carlos Mazón assistix a l’acte institucional amb motiu de la commemoració del 25 d’abril
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a l’acte institucional amb motiu de la commemoració del 25 d’abril, Dia de les Corts Valencianes.

Durant l’acte s’ha entregat l’Alta Distinció Francesc de Vinatea als professionals que van treballar durant l’extinció de l’incendi de l’edifici al barri valencià de Campanar.

Enguany el guardó s’ha atorgat al Departament de Bombers, Prevenció i Intervenció en Emergències de l’Ajuntament de València; al Consorci Provincial de Bombers de València, a la Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia de València i a la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana.

A més, també ha rebut la distinció la Policia Local de València, el Tercer Batalló d’Intervenció de la Unitat Militar d’Emergències, Protecció Civil i Gestió d’Emergències de la província de València, el Servici d’Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana, l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de València i l’Oficina de la Generalitat d’Assistència a les Víctimes del Delicte de València.
 

 

Galeria d'imatges