President
Congrés Nacional OPENDIR 24

Carlos Mazón ratifica el compromís del Consell per un marc “d’estabilitat i seguretat” empresarial per a generar riquesa i ocupació

25/04/2024
Carlos Mazón ratifica el compromís del Consell per un marc “d’estabilitat i seguretat” empresarial per a generar riquesa i ocupació
  • Reivindica la fiscalitat de la Comunitat i els plans específics de simplificació administrativa
  • Apel·la per la unitat d’acció que “només pot fer-nos més forts, més atractius i més solvents davant d’altres territoris”

 

 

València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha ratificat el compromís del Consell per un marc “d’estabilitat i seguretat” en el qual l’Administració siga “una palanca de complicitats amb els qui creen ocupació i riquesa”.

Així ho ha manifestat durant la clausura del Congrés Nacional OPENDIR 24 al qual també ha assistit la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

El cap del Consell ha mostrat la seua aposta per un entorn fiscal més propici per al desenvolupament empresarial, per millors infraestructures, simplificació administrativa així com una política energètica que millore la competitivitat.

El president ha apel·lat a la unitat d’acció que “només pot fer-nos més forts, més atractius i més solvents davant d’altres territoris, mercats i competidors”.

Mazón ha destacat que els empresaris són “agents del canvi” i són conscients del seu paper a l’hora d’exigir “aspectes que puguen millorar les condicions de productivitat i l’eixida a l’exterior del vostre treball” i ha subratllat el seu esforç i voluntat per “continuar millorant, continuar creixent, continuar aportant idees, solucions, innovació i progrés”.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos Mazón