Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts Escèniques

L’Institut Valencià de Cultura obri el termini de recepció de propostes escèniques de creadors i companyies valencianes per a la seua exhibició

26/04/2024
  • La convocatòria està dirigida a projectes de teatre, dansa o circ que siguen susceptibles de ser programades per l’IVC
  • El termini de presentació finalitza el pròxim 15 de maig

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut  Valencià de Cultura (IVC), obri el termini de recepció d’espectacles i projectes escènics amb l’objectiu d’estudiar la viabilitat dels mateixos dins del disseny de programacions que fa esta institució.

La crida va dirigida a creadors i companyies valencianes que desenvolupen la seua activitat en els paràmetres de la contemporaneïtat i tenen projectes professionals i coherents.  

Este plantejament sorgix del compromís de l’IVC amb la creació contemporània valenciana per la qual cosa les companyies o empreses que envien les seues propostes han de residir o desenvolupar el seu treball de manera habitual a la Comunitat Valenciana.

La convocatòria està oberta a propostes de circ, dansa, teatre, híbrides i participatives, de format xicotet, mitjà o gran. Podran haver sigut estrenades o trobar-se en procés de producció i estar destinades tant a ser programades en sala com en espais urbans no convencionals.

Cada artista o companyia pot presentar un màxim de dos propostes artístiques, que han de ser enviades en dos formularis d’inscripció diferents. El termini per a la presentació de les propostes estarà obert des de la publicació d’esta convocatòria fins al 15 de maig de 2024.

Més informació en la pàgina web de l’IVC i ací.

Formulari d’inscripció ací.