Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Jornada Portes Obertes

L’alberg Serra Mariola de l’IVAJ a Muro de Alcoy celebra una jornada de portes obertes

27/04/2024
  • El director general de l’IVAJ, Vicente Ripoll, destaca la importància que la població conega totes les possibilitats que oferix l’alberg
  • Juntament amb l’Ajuntament de Muro de Alcoy s’ha organitzat una jornada amb exposicions, actuacions i una fira d’associacions

L’alberg Serra Mariola de l’Institut Valencià de Joventut (IVAJ) a Muro de Alcoy ha celebrat este dissabte unes jornades de portes obertes per a donar a conéixer este espai pensat per a disfrutar de la naturalesa i de l’oferta cultural, turística i ambiental del municipi.

El director general de l’IVAJ, Vicente Ripoll, ha destacat la importància d’esta celebració per a mostrar un recurs “que va més enllà de ser només un allotjament o un espai juvenil que forma part de l’oferta d’oci educatiu de l’IVAJ”.

Es tracta, ha assenyalat, que la població en general conega “totes les possibilitats que l’alberg oferix per la seua ubicació. Este espai és un lloc privilegiat i volem que la gent puga disfrutar-lo, per això des de l’IVAJ continuarem treballant juntament amb els ajuntaments de la zona per a promocionar-lo i atraure així cada vegada més alberguistes”.

Amb esta iniciativa es pretén també mostrar l’oferta d’activitats del municipi i sumar les pròpies que l’entorn pot oferir, atés que l’alberg es troba en un entorn natural d’elevat valor ecològic i mediambiental, amb accés a rutes de senderisme i altres activitats dins de l’àmbit esportiu i de l’educació ambiental.

Per a la celebració d’este dissabte, s’ha organitzat una fira d’associacions, en la qual més de trenta entitats de Muro de Alcoy i la comarca participen amb estands amb informació per a donar a conéixer la seua activitat a la població.

La jornada també ha comptat amb exposicions per a conscienciar i fer reflexionar els visitants sobre temes actuals, històrics i socials, actuacions de grups musicals locals per a fomentar l’oci del municipi, així com activitats de dinamització per a la joventut.