Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Medi ambient

Salomé Pradas destaca que “la Carrera de les Empreses és un exemple de compromís amb iniciatives sostenibles i innovadores”

26/04/2024
Salomé Pradas destaca que “la Carrera de les Empreses és un exemple de compromís amb iniciatives sostenibles i innovadores”
  • La consellera de Medi Ambient ha mostrat el “suport total” del seu departament a la iniciativa que consistix a plantar un arbre per cada corredor que finalitze la prova

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destacat que la “Carrera de les Empreses-Cambra Comerç de Castelló és un exemple de compromís amb iniciatives sostenibles i innovadores”. Pradas s’ha pronunciat en estos termes durant la presentació d’esta prova al Port de Castelló.

La titular de Medi Ambient s’ha reunit amb representants de l’organització de l’esdeveniment, als quals ha traslladat el “suport total” del seu departament a la iniciativa ecològica innovadora, que consistix a plantar un arbre per cada corredor que finalitze la prova.

Gràcies a esta acció, la Carrera de les Empreses-Cambra Comerç de Castelló ha obtingut el Segell d’Esdeveniment Esportiu Sostenible del Comité Olímpic Espanyol i és la primera prova amb este segell a la província. Esta proposta compta amb la col·laboració de la Generalitat i “conjuga el gaudi amb la conscienciació sobre la cura al medi natural”, ha afegit la consellera.

Salomé Pradas ha indicat que la Generalitat “continuarà impulsant la protecció del nostre entorn i la importància de la pràctica de l’esport”. En esta línia, ha acordat amb l’organització de la prova, que, una vegada finalitzada la carrera, es concretarà el lloc on es farà la plantació dels arbres o plançons que cedirà la Generalitat.

 

Galeria d'imatges