Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Habitatge públic

Habitatge licita les obres de reparació d’elements comuns d’un edifici l’avinguda Ribera Alta d’Alberic

27/04/2024
  • La Vicepresidència Segona invertirà més de 279.202 euros en este projecte
  • El termini de presentació d’ofertes finalitza el 13 de maig

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres de reparació d’elements comuns d’un edifici de 26 habitatges de l’avinguda Ribera Alta, 10, a Alberic.

Les obres s’han licitat per 279.202 euros (IVA exclòs) i tenen un termini d’execució de quatre mesos. Els treballs que cal executar se centren principalment en un tractament d’humitats en el soterrani, la reposició de peces ceràmiques de la façana i la reparació de clivelles en les caixes d’escala.

La intervenció també inclourà la reparació d’elements comuns en el vestíbul i escala, la reposició d’elements ceràmics, baranes, vidres i falsos sostres, pintura i la instal·lació contra incendis. De la mateixa manera, es farà un repàs a la instal·lació elèctrica i als ascensors.

El desembre de 2021 Generalitat va comprar a la Sareb este edifici d’habitatges que es trobava tancat i abandonat i que patia diverses accions vandàliques. Per això la necessitat de programar una intervenció dels elements comuns. Posteriorment i en paral·lel, es rehabilitaran els 26 habitatges que formen este edifici per a poder assignar en règim de lloguer.

Per a obtindre informació sobre la licitació han de dirigir-se a la pàgina web de l’EVha o en la Plataforma de Contractació de l’Estat. El termini per a la presentació d’ofertes conclou el pròxim 13 de maig.

En menys de dos setmanes la Conselleria també ha licitat altres obres de millora d’elements en altres grups d’habitatge públic. És el cas de la rehabilitació d’elements comuns i millora de l’eficiència energètica de l’edifici del carrer Llíria, 1-2-3-4, del grup Sororitat de Torrent, per valor de 2.982.524 euros (IVA exclòs).

La setmana passada també es van licitar les obres de rehabilitació d’elements comuns, recuperació de 15 habitatges, creació de tres habitatges adaptats i urbanització d’espais lliures del grup d’habitatge públic Plaça de la Ribera d’Alzira, per valor de 2.171.274 euros (IVA exclòs).