President
Volta a Espanya de ciclisme

Carlos Mazón ha assistit a la primera etapa de La Vuelta Femenina 24

28/04/2024
Carlos Mazón ha assistit a la primera etapa de La Vuelta Femenina 24
  • Destaca que per primera vegada la pràctica de l’esport a la Comunitat Valenciana desgrava
  • Valora l’exemple de les esportistes d’elit com a referència per a les xiquetes

València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a la primera etapa de La Vuelta Femenina 24, que ha començat hui a València amb una contrarellotge per equips.

El president ha recordat que “per primera vegada la pràctica de l’esport a la Comunitat Valenciana té desgravacions fiscals per a les rendes baixes i mitjanes”, en referència a les mesures posades en marxa pel Consell, que permeten deduccions que poden arribar a 150 euros pel 30 % de les despeses associades a la pràctica esportiva en esta declaració de la renda.

En este sentit, Mazón ha subratllat que el Consell està apostant per “afavorir una vida saludable i fomentar els valors de l’esport”, al mateix temps que ajuda a descongestionar la sanitat pública i reduir les llistes d’espera.

Així mateix, el cap del Consell ha destacat l’exemple de les professionals en esports com el ciclisme, el futbol o el bàsquet, que servixen de “referència” perquè cada vegada més xiquetes practiquen esport.

En l’acte també han estat presents el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esports, Vicente Barrera; la vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, i l’alcaldessa de València, María José Catalá.

Recorregut per la Comunitat Valenciana

La ciutat de València ha acollit la primera etapa de La Vuelta Femenina 24 by Carrefour, amb una contrarellotge per equips a la Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Oceanogràfic. La segona jornada, amb eixida des de Buñol, recorrerà l’interior de la província de València fins a endinsar-se en territori castellonenc i acabar a Moncofa.

La tercera etapa, última que es desenvolupa a la Comunitat Valenciana, partirà des de Llucena per a posar rumb a Terol en una jornada de mitja muntanya.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats